donderdag 6 januari 2011

Dankjewel!


Dankjewel! aan alle (groot)ouders die het voorbije trimester er voor gezorgd hebben dat De Zwierezwaaiers konden gaan zwemmen. Aan alle chauffeurs, opvangers aan het zwembadgebouw, omkleders, afdrogers, helpers in en rond het zwembad, ... een welgemeende dankjewel!

Zonder jullie inzet zouden wij niet kunnen zwemmen. Natuurlijk willen wij er graag mee doorgaan en blijven wij rekenen op jullie onbaatzuchtige inzet.

Gelieve ook tijdig de papieren in de loods hieromtrent te willen invullen, kwestie van de organisatie vlot te kunnen laten verlopen.

En we vliegen er weer in!!!


Nog eventjes alles op een rijtje...

De jongste kleuters turnen op donderdag- en vrijdagvoormiddag. Zij kleden zich niet om dus is sportieve kledij op die dagen wel aangeraden. De kleuters moeten wel sportschoenen aantrekken. Zorgen jullie dat hier de naam van je kind op staat. De sportschoenen blijven op school en worden mee naar huis gegeven als ze te klein zijn geworden.

De kleuters van Marijke turnen op maandagnamiddag en zwemmen op woensdagvoormiddag om de 14 dagen. Zij kleden zich wél om voor de sportlessen dus is gemakkelijke kledij handig. Zij hebben een turnzakje nodig met het zwierezwaaibloesje, een short en sportschoenen. Alles voorzien van naam! De turnzak blijft op school en wordt regelmatig meegegeven om gewassen te worden.
In de zwemzak zitten twee handdoeken en een zwembroek/ zwempak ook allemaal genaamtekend. Natuurlijk gaat de zwemzak na elke zwembeurt mee naar huis.
Kunnen (groot)ouders die zich engageren om te rijden, kinderen te helpen in het zwembad,... tijdig de papieren in de loods invullen alsjeblieft? Kwestie van niet met te weinig of te veel te zijn...

De eerste en tweede klassers turnen elke dinsdagvoormiddag en zwemmen elke woensdagvoormiddag. Ook zij vinden het nog prettig om die dagen geen te moeilijke kledij aan te hebben.
Zij hebben hetzelfde nodig als de kleuters van Marijke maar dan een maatje groter zeker ;-) Ook hier vragen wij aan de ouders die rijden, toezicht houden in het zwembad,... dit tijdig aan te duiden op de papieren in de loods.